About CampingTop100
Uitsluitend gereserveerd voor campings

CampingTop100.nl en CampingTop100.com zijn een initiatief van RAN en heeft tot doel een actueel overzicht te geven van geliefde campings in Europa in de vorm van een toplist.

Hoe werkt het?

Elke individuele camping kan zich bij CampingTop100 aanmelden, na goedkeuring wordt de camping aan de database toegevoegd en kunnen gebruikers op betreffende camping stemmen. Dit kan op de website van de camping zelf maar ook op de CampingTop100 zelf. De campings met de meeste stemmen zullen als eerste zichtbaar zijn. Na een periode tussen de 21 en 31 dagen wordt de gehele CampingTop100 herstart en begint de telling opnieuw.

U bent campinghouder en wilt zich inschrijven?

Nadat u zich heeft ingeschreven via "Add your campsite" verkrijgt u een persoonlijke gebruikersnaam en Link-Code (URL). Deze Link-Code plaatst u (eventueel in combinatie met één van de beschikbare banner-afbeeldingen) op één of meerdere pagina's van uw internetsite.

Wat zijn de extra voordelen?

Doordat deze toplist uitsluitend bestemd is voor individuele campings worden de bovenste plaatsen niet per definitie ingenomen door de grote campingketens of andere sites welke in de regel meer bezoekers hebben dan de gemiddelde campingsite.

Meer aandacht in ruil voor véél meer bezoekers naar uw website.

Inmiddels is al bewezen dat websites die een duidelijke vermelding naar www.CampingTop100.com hebben veel meer bezoekers terug krijgen.

Return to the homepage - CampingTop100.com    About Us    Terms    Privacy